FREE POSTAGE SEMENANJUNG untuk pembelian RM300 keatas!

  • +6010-2290194
  • Login
  • Register

Polisi Penghantaran

KURIER PENGHANTARAN

Penghantaran akan dibuat menggunakan POS LAJU Malaysia. Semua penghantaran akan dibekalkan dengan kod pengesanan (Tracking Number) untuk mengesan penghantaran anda.

NOMBOR TRACKING

Nombor tracking penghantaran akan dihantar ke email atau nombor telefon anda sebaik sahaja ia disediakan. Kami biasanya dihantar dalam tempoh 3 hari bekerja selepas pengesahan pembayaran. Sila ambil perhatian bahawa ia mungkin mengambil masa sehingga 24 jam sebelum kod tracking muncul dalam sistem pengesanan Pos Laju.

TRACE PARCEL

Anda boleh menggunakan kod pengesanan disediakan dan memasukkan ke dalam pautan berikut untuk mengesan penghantaran anda: Poslaju

TANGGUNGJAWAB PENERIMA

Ia adalah tanggungjawab pelanggan untuk mengatur penerima untuk penghantaran. Kami hanya memastikan bahawa kami menghantar ke alamat yang betul dibekalkan kepada kami semasa proses checkout. Ia adalah dinasihatkan untuk mempertimbangkan mempunyai alamat tempat kerja / jawatan sebagai menerima address atas alamat kediaman.

Sila pastikan alamat penghantaran yang diberikan adalah benar-benar betul dan tepat kerana kita tidak dapat bertanggungjawab dengan maklumat yang tidak tepat.

PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

Kami membuat penghantaran di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Kos penghantaran bagi Semenanjung Malaysia adalah RM10.00 untuk 500 gram pertama. Sabah dan Sarawak adalah RM15.00 untuk 500 gram pertama. Caj penghantaran adalah dibuat berdasarkan berat (atau kuantiti pesanan) dan akan secara automatik dikira semasa proses pembayaran.

JANGKA MASA PENGHANTARAN

Setelah pengesahan pembayaran, penghantaran adalah biasanya dalam masa 5 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia. Penghantaran bagi Sabah dan Sarawak mungkin mengambil masa sehingga 7 hari bekerja. hari kerja kami adalah Selasa hingga Ahad.

DASAR PENYATA DAN PEMULANGAN WANG

Untuk barangan makanan, tiada pemulangan wang.

Untuk pakaian, penukaran saiz adalah dengan tambahan caj penghataran pergi dan balik yang perlu ditanggung oleh pelanggan.

Tiada pemulangan wang diberikan jika kehabisan saiz.

 

Scroll to Top